Könnyen szerelhetőKönnyen szerelhető

A Norgips rendszerek kiválasztása megkönnyíti a munkát,  és időt takarít meg

A gipszkarton egy nagyon széleskörűen alkalmazható építőanyag.

Tökéletes válaszfalak, előtétfalak, álmennyezetek, mennyezetburkolatok, száraz esztrichek vagy tetőtéri szerkezetek építéséhez. Ez a megoldás még az igényes projektek zökkenőmentes megvalósítását is megkönnyíti, és egyáltalán nem igényel nagy tapasztalatot a kívánt hatás eléréséhez.

Időmegtakarítás

Kétségtelen, hogy a gipszkartonok használata jelentősen lerövidíti az építési időt.

A szárazépítés, ahogy a neve is sugallja, víz használata nélkül zajlik. Ez nagyon fontos előny, mert nem kell heteket várni a vakolat megszáradására, és azonnal megkezdhetjük a további befejező munkákat.

A gipszkarton másik előnye az anyag könnyűsége. Összehasonlításképpen: a gipszblokkokból készült fal háromszor nehezebb, míg a szilikáttömbökből készült fal pedig akár ötször. A könnyű lapokat ezért a gerinc túlterhelése nélkül is lehet kezelni.

Felejtse el a megterhelő felújítást

A felújításról általában egy hosszú folyamat jut az ember eszébe, ami megkeseríti a ház lakóinak életét. A gipszkarton lapok segítenek helyretenni ezt a sztereotípiát.

A kész Norgips rendszerek használata nem igényli a kiköltözést az építési munkálatok során, még un. száraz esztrich padló építése esetén sem. Elég a gipszkarton lap és a polisztirol, ásványgyapot, perlit vagy keramzit alapréteg. Másnap már sétálhat a frissen lerakott száraz esztrichen, és azonnal megkezdheti a padlóburkolat (parketta, laminált padló, padlólap) lerakását, ami öntött esztrich használata esetén elképzelhetetlen.

Egyedi konstrukciók készítésének szabadsága

A gipszkarton lapok lehetővé teszik, hogy megvalósítsa a tökéletesen sima falak álmát, amelyen a különböző színű festékek és háttérképek tökéletesen néznek ki.

6,5 mm -es gipszkarton lapok segítségével álmennyezeteket, ferde felületeket és íveket készítünk. A tesztekkel megerősített tartósságnak köszönhetően biztonságosan rögzíthetjük a falakra a projektben előírányzott szekrényeket, polcokat és egyéb tárgyakat. További információ a gipszkarton lapok terhelésének elveiről itt található.

A szárazépítés lehetővé teszik a magas falak hatékony építését is – akár 11 méterig. A hagyományos technológiák használatával ez bonyolult és fáradságos. Ráadásul a kész rendszereknek köszönhetően szinte szabadon alakíthatjuk a falak paramétereit, például a tűzállóságot, a vastagságot vagy a hangszigetelést. Elég, ha a megfelelő megoldást a funkcióhoz igazítjuk.

A Norgips rendszerek jobb végeredményt jelentenek alacsonyabb költségek mellett.

Álmennyezet NORGIPS rendszerben - lépésről lépésre - ANIMÁCIÓ
Válaszfal - lépésről lépésre. Egyrétegű burkolattal
Üzenet elküldése

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Az Önök személyes adatainak biztonsága rendkívül fontos kérdés számunkra. Ezért tájékoztatjuk Önöket az általunk kezelt személyes adatokról. A személyes adataik adatkezelője a Norgips Sp. z o.o., székhelye: 02-634 Warszawa, ul. Racławicka 93. Adataikat az Önök által küldött kérdések feldolgozása érdekében kezeljük. Erről bővebben az Adatvédelmi irányelveinkben tájékozódhatnak.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi irányelvek és Szolgáltatási feltételek vonatkoznak rá.

Gábor Donka
Technical Advisor
Projekt mappa
Projekt mappa
close

A projekt mappa az a hely, ahol tárolhatja a kiválasztott letölthető fájlokat és anyagigény kalkulációkat.

Kattintson bármely dokumentumnál vagy kalkulációnál a "Mappába" mezőre.

A Projekt mappa segítségével könnyen elkészítheti beruházásának alábbi dokumentációját:

  • termékek és megoldások műszaki dokumentációja
  • anyagigény kalkulációk
  • összesített termékjegyzék
  • címlap a beruházás adataival
ZIP letöltése ZIP letöltése
PDF letöltése PDF letöltése
Küldés @-ra Küldés @-ra
 Mappa kiürítése
Bezárás
fel